Törölhet egy csevegést a GroupMe-n?

Válassza ki a csoportot vagy az egyént csevegés hogy te akarni egyértelmű . Válaszd ki a csevegés avatar, majd válassza a Beállítások lehetőséget. Válassza a lehetőséget Csevegés törlése Történelem (vagy Egyértelmű történelem). Válassza a lehetőséget Egyértelmű a megjelenő megerősítő mezőben.

.

Ezt szem előtt tartva törölhet egy üzenetet a GroupMe-ről?

Jól, te nem igazán töröl képek és üzenetek ban ben GroupMe . Miután elküldték, az nem marad meg, és a csoportból való kilépés valójában nem töröl az üzenetek . Lehet, hogy egyszer eltűnt a telefonjáról te hagyj egy csoportot, de az akarat továbbra is a csoport többi tagjának telefonjában maradnak.



Mi történik akkor, ha elrejted a csevegést a GroupMe-n? te tud elrejteni macskákat , de te nem lehet törölni macskák eszközéről. Ha elrejtesz egy csevegést , ez van csak rejtett saját eszközén. Nak nek vásárlás elrejtése : IOS rendszeren: Húzza ujját balra a beszélgetni veled akarni elrejt .



Ezt követően kérdés, hogyan lehet törölni a GroupMe alkalmazást?

A szerkeszteni kívánt csoportban válassza ki a csoport alkalmazását, majd válassza a Tagok lehetőséget. Az internetes változatban mutasson az egérrel a kívánt elem fölé eltávolítani és kattintson Eltávolítás . A theappban érintse meg a kívánt személyt eltávolítani , majd válassza a lehetőséget Eltávolítás tól től .



Ha elrejt egy üzenetet a GroupMe-en, elrejti azt mindenki előtt?

GroupMe ugyanúgy működik, mint a szokásos sms. Miután elküldte a Küldés funkciót, nem lehet szerkeszteni vagy törölni. te elbújhat az üzenet , amely ideiglenesen elrejt a saját készülékéről ( elrejt egyszerűen jelentkezzen ki és jelentkezzen be), de továbbra is megjelenik mindenki más eszközei.

Kapcsolódó kérdésekre adott válaszok

Mindenki számára törli a GroupMe csevegési előzményeinek törlését?

tudsz töröl egyén és egy csoport kathisztória . Ez kitisztítja a csevegési előzmények a készüléken - de a másik személy továbbra is láthatja a csevegés . Válassza ki a csoportot vagy az egyént csevegés hogy akarsz egyértelmű . Válassza a lehetőséget Egyértelmű a megjelenő megerősítő mezőben.

Hogyan tudom lekérni a törölt csevegéseket a GroupMe-n?

Nyisson meg bármelyik postafiókot, majd kattintson a bal oldali sávon a Zárt mappára. Görgessen a Zárt mappa aljára, majd kattintson a Legutóbb gombra Törölve link. Kattintson a beszélgetés megjeleníti a törölve üzenet. Csak kattintson a gombra Beszélgetés visszaállítása gomb helyreállítása az beszélgetés .

Ha valakit felvesz a GroupMe-be, láthatja a korábbi üzeneteket?

Szia Matthew, ha hozzáteszed valakit egy csoportkonferenciára, az személy fog képesnek lenni lát összes előző üzenetek a beszélgetésben. Még akkor is, ha te azonnal távolítsa el őket, fognak továbbra is képesek legyenek lát az üzenet történelem. Magyarázó

Meg tudja mondani, hogy valaki blokkol-e a GroupMe-n?

Szia Stevan, Ha te és az a személy blokkolod együtt beszélgetünk, te Előtte értesítést kapok te lépjen be a beszélgetésbe. Ha te választ nak nek lépjen be egy csoportos beszélgetésbe az illetővel letiltottad , te képes leszek látni üzeneteiket, és képesek lesznek látni a tiéd hogy beszélgetés. Magyarázó

Letilthat valakit a GroupMe-n?

Nak nek Blokk egy kapcsolattartó: A főmenüben válassza a Névjegyek lehetőséget. Válassza ki a névjegyet te akarni Blokk , majd válassza a lehetőséget Blokk . A megerősítő ablakban válassza az Igen vagy a lehetőséget Blokk . Magyarázó

Hogyan törölhetem a csoportos üzenetküldést?

Koppintson a Részletek elemre, majd csúsztassa el jobbról balra a kívánt személy nevét eltávolítani . Ezután érintse meg a elemet Töröl .Bárki a csoportos üzenet felvehet vagy eltávolíthat valakit a beszélgetésből. Személy felvétele a csoportos üzenet , érintse meg aRészletek elemet, majd koppintson a Névjegy hozzáadása elemre. Tudós

Megmondja a GroupMe, amikor eltávolítanak egy csoportból?

Nem ők tudnak nem :) egyszer törlésre kerülnek tól től a csoport , fognak nem láthat semmit a csoport . A csoport csevegési adatfolyam akarat is eltűnnek az csevegőmezők listája. Tudós

Hogyan lehet törölni az avatarokat a GroupMe-n?

Az iOS alkalmazásban érintse meg a Menü ikont, majd válassza a Profil lehetőséget. Az Android alkalmazásban érintse meg a Menü ikont, majd a ikont Avatar , és érintse meg a Szerkesztés ikont.

Ha nem rendelkezik csoportokkal:
  1. Megjelenik egy utolsó megerősítő képernyő.
  2. Válassza a Törlés lehetőséget.
  3. Kijelentkeztél a GroupMe-ből, és a fiókodat fordeletion jelöli.
Tudós

Mondja a GroupMe, amikor képernyőképet készít?

Pillanatkép Értesítések A Skype kifejlődött GroupMe , és azt úgy néz ki, mint egy régi Messenger verzió. Nincs figyelmeztetés, amely figyelmeztet te őszintéről képernyőképek . Egyéb felhasználók tud vesz képernyőképek és megoszthatja csevegését online anélkül te tudva. Tudós

Hogyan hagyhatom el a GroupMe csevegést anélkül, hogy bárki tudná?

Görgessen a képernyő aljára, és válassza a ' Elhagy Ez Csoport . ” Küldje el a (z) '# üzenetet kijárat 'hoz csoport számot, ha SMS üzenetküldést használ a GroupMe Alkalmazás. Küldje el a '#STOP' szót bármelyikének csoport számokat, vagy a GroupMe rövid kód, hogy megállítsuk GroupMe szöveg üzenetek . Tudós

Hogyan hagyhatja el a GroupMe csevegést az iPhone-on?

Egy alkalmazásból
  1. Nyissa meg az integrált csevegő vagy üzenetküldő alkalmazást a mobileszközén, majd érintse meg a „Csoportok” lehetőséget.
  2. Érintse meg azt a GroupMe csoportot, amelyből eltávolítani szeretné.
  3. Az alkalmazás Beállítások menüjének megnyitásához érintse meg a „Beállítások” lehetőséget.
  4. Koppintson a képernyő alján található „Kilépés a csoportból” lehetőségre.
Tanár

Hogyan vehet fel valakit a GroupMe-be?

Bárki, aki tagja a csoportnak, megteheti hozzá youto a csoportot az alkalmazásból, vagy küldhetnek neked egy megosztási linket. Ha kilépett a csoportból, és újra csatlakozni szeretne: Válassza az Archívum gombot. Válassza ki a távozott csoportot, majd válassza a Hozzáadás újracsatlakozás lehetőséget. vissza annak a csoportnak. Támogató

Megjelenik a GroupMe, amikor elnémít?

Egy adott csoport Beállításaiban te tud néma egy csoport. Ha az értesítések vannak tompított akkor te - ig nem kap riasztásokat erről a csoportról te fordulat Néma Ki. Lépjen be a telefon beállításaiba, válassza az Értesítések> lehetőséget GroupMe és ellenőrizze, hogy az AllowNotifications be van-e kapcsolva. Jelentkezzen ki a GroupMe alkalmazást, majd jelentkezzen be. Támogató

Elhagyhatja az általad létrehozott GroupMe-t?

Ha te hoztál létre egy csoport és te akarja elhagy vagy átengedi a csoport irányítását egy másik tagnak, megteheti ezt az alkalmazásban vagy a GroupMe . Bejelentkezni a GroupMe fiókot egy webböngészőben vagy a mobilalkalmazásban. Győződjön meg arról, hogy az új tulajdonos már tagja a csoportnak. Kezdő

Hogyan készíthet mémet a GroupMe-n?

Lépések
  1. Nyissa meg a GroupMe Web webböngészőjét.
  2. Kattintson egy csoportra a bal panelen.
  3. Kattintson a kék + ikonra.
  4. Kattintson a menü Fotók és dokumentumok megosztása elemére.
  5. Válassza ki azt a képet, amelyet mémmé szeretne alakítani.
  6. Az előugró ablakban kattintson a Megnyitás gombra.
  7. Kattintson a Mém gombra.
  8. Írjon be néhány mémszöveget bármelyik szövegmezőbe.
Kezdő

A GroupMe elhagyása törli az üzeneteket?

Hogyan törlöd nak nek üzenet / fotó a GroupMe csevegőcsoport? Miután elküldték, ott marad és kilépő egy csoport valójában nem törölje az üzeneteket .Elmaradhat a te telefonon egyszer te elmész agroup, de akkor is bent marad az telefonjai az egyéb tagjai az csoport. Kezdő

Mi történik, ha eltávolít valakit a GroupMe-ből?

Mikor eltávolítod egy felhasználó, csak akkor csatlakozhatnak a csoporthoz valaki a csoportba visszahívja őket. Kezdő

Mi történik, ha elrejti az üzeneteket a GroupMe-en?

te tud elrejteni az üzeneteket , de te nem lehet törölni üzenetek eszközéről. Ezek a változások csak a saját eszközén lesznek láthatók. Nak nek elrejt nak nek üzenet : Találd meg üzenetet küldök neked akarni elrejt , majd érintse meg és tartsa lenyomva ezt üzenet (jobb gombbal kattintson a valakikre).