Hogyan törölhet egy névjegyet a társalgókban?

Nincs közvetlen út törölje a HangoutContacts alkalmazást , mivel az összes kapcsolatok listájában a rendszer szinkronizálja az Ön Gmail-fiókjával. De akkor, ha szándékosan akarja törölj valakit , akkor elrejtheti őket a listából, vagy egyszerűen letilthatja őket.

.

Itt töröljek valakit a Hangoutsból?

akarok törölj valakit véglegesen - Hangouts Segítség. Az Asztalon kattintson a fogaskerékre, és meglátja ezt a képernyőt, ahol letilthatja őket. Az Android alkalmazásban a beszélgetés során kattintson a három pontra, majd a People, majd ismét a threesots gombra, és megjelenik ez a felugró ablak, ahol letilthatja őket.



Ezt követően kérdés, mi történik, ha elrejt egy névjegyet a Hangouts szolgáltatásban?Google Hangouts frissítés hoz új rejtett kapcsolattartó mód ' Először fel mi van egy olyan funkció, amelyet átneveztek ' rejtett a Google-on lévő emberek, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejt egyének az ő kapcsolatba lépni listákat anélkül, hogy teljesen blokkolnák az üzeneteiket.



Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan törölhetem a Hangouts-üzeneteket mindkét oldalon?

Üzenet törléséhez a Hangouts-beszélgetésben tegye a következőket:

  1. Nyissa meg a Hangouts szolgáltatást a Google Hangouts szolgáltatásban vagy a Gmailben.
  2. Válassza ki a személyt a Hangouts listából a beszélgetés megnyitásához.
  3. A beszélgetési ablak jobb felső sarkában kattintson a Beállítások elemre.
  4. Válassza a Hangouts törlése lehetőséget.
  5. Kattintson a Törlés gombra.



Hogyan lehet véglegesen törölni egy névjegyet a Hangoutsból?

Válassza ki a személyt a Hangouts listát a beszélgetés megnyitásához. A beszélgetés tetején kattintson a Beállítások elemre. Ha szeretné távolíts el valakit a listádról, de nem akarod letiltani őket, nyisd meg a ' Névjegyek 'fül Mutasson a személy nevére További elrejtés [ kapcsolatba lépni név].

Kapcsolódó kérdésekre adott válaszok

Hogyan követhet valakit a Google Hangouts szolgáltatásban?

Útvonaltervek ismerősének tartózkodási helyére a Google + segítségével
  1. 1. lépés: Nyomja meg a Google+ felső sávját, ahol kiválasztja, hogy mely köröket szeretné megtekinteni, majd érintse meg a képernyő alján található Helyek ikont.
  2. 2. lépés: Kicsinyítéssel keresse meg barátja fényképét a térképen, majd koppintson rá.
  3. 3. lépés: Csúsztassa jobbra vagy balra az információs sávot az Irányok és a Hangouts ikonok megjelenítéséhez.

Meg tudja mondani, hogy valaki letiltotta-e a Hangouts szolgáltatásban?

Hasonló módon tudsz találja meg Hangouts .Csak ellenőrizze, hogy az alábbi pontok mutatnak-e. Ha te lásd bármelyik zajló pontot, akkor biztos, hogy ez személy van blokkolt . Amikor valaki van blokkolt ,az első dolog fogsz értesítés az te nem tud üzeneteket küldeni az adott személynek személy .

Honnan tudom, hogy valaki elolvasta-e az üzenetemet a Hangouts szolgáltatásban?

Hangouts mutasson beszélgetéseket, ne csak az embereket Hangouts a tagok értesítést kapnak, és képesek lesznek rá amikor elolvassa az üzenetét legközelebb hozzáférnek a Lógni . Majd tudja ki van olvassa el az üzenetét mert az új Hangouts megjeleníti a felhasználó profilképét az utolsó alatt üzenet vannak olvas egy beszélgetés folyamán. Magyarázó

Hogyan lehet elrejteni egy névjegyet a Hangouts szolgáltatásban?

Rejtett névjegyek megtekintése
  1. Nyissa meg a Hangouts szolgáltatást a hangouts.google.com címen vagy a Gmailben.
  2. Nyissa meg a beállításokat. A Hangouts alkalmazásban kattintson a Menübeállítások elemre. A Gmailben kattintson a lefelé mutató nyílra.
  3. Kattintson a Rejtett névjegyek elemre.
  4. A rejtett névjegyek újbóli megtekintéséhez koppintson az Elrejtés elemre.
Magyarázó

Hogyan törölhet valakit a Gmailből?

Névjegy törlése a Gmailből
  1. Nyissa meg a Google Névjegyeket.
  2. Jelölje be az összes törölni kívánt névjegyet.
  3. Kattintson a jobb felső sarokban megjelenő hárompontos ikonra, és a megjelenő eszköztáron válassza a Törlés lehetőséget.
  4. Amikor a rendszer kéri, erősítse meg a műveletet a Törlés kiválasztásával a megjelenő menüből.
Magyarázó

Hogyan távolíthatok el valakit a Google csevegési listámról?

Írja be a személy akarsz eltávolítani tetején található keresőmezőben chatlist új ablakot nyitni. Kiválasztás Csevegés 'egy újdialog doboz elindításához. Kattintson a 'Műveletek' menüre, majd válassza a 'Letiltás' lehetőséget eltávolítani az személy a te csevegési lista és blokkoljon bármelyiket Google Chat üzeneteket abból személy . Tudós

Hogyan blokkolhat valakit a Gmailben?

Gmail a felhasználók most Blokk adott e-mail címek mindössze két kattintással. A szórakozás jobb felső sarkában kattintson a legördülő menü gombra (fejjel lefelé háromszög), és válassza a ' Blokk . ” (A senderin idézetek nevével együtt jelenik meg.) A blokkolt címekről érkező jövőbeni üzenetek a spam mappába kerülnek. Tudós

A Google hangout csevegés privát?

Végül, Google Hangouts titkosítva vannak és biztonságban vannak. Nos, igen, technikailag, ezért gondoltuk. Felfedeztük, hogy az a Google Hangout Chat ők nem magán a feleknek a lógni / csevegés ! Itturns bárki megtekintheti az Ön által megosztott képeket Lógni verejték nélkül. Tudós

Visszaállíthatja a törölt beszélgetést a Hangouts szolgáltatásban?

Ha a te Hangouts az előzmények bekapcsolásra kerültek a Gmail számára, hogy automatikusan mentse a csevegéseket. tudsz tryto megtalálása és áttekintése Hangouts-üzenetek amikor a Gmailben youdeleted tévedésből. Kattintson a Csevegések elemre. te Meglátom az összes listáját Hangouts történelmek, amelyek te mentett. Tudós

Elküldheti az üzeneteket a Hangouts szolgáltatásban?

Zökkenőmentes üzenetküldés a Google egyik fő előnye Hangouts , de sajnos tudsz ne törölje az egyént üzeneteket küld neked már küldtem. Ha nak nek üzenet dilemma merül fel, csak két lépés van tudsz take: lépjen a „beállítások” oldalra, és törölje a beszélgetési előzményeket a egy vagy törölje a beszélgetési előzményeket egy csoporttal. Tudós

Elküldhetem egy Hangouts-üzenetet?

A frissítésig Ön tud törölje a üzenet saját eszközén küld, de a beszélgetés címzettjének változata érintetlen marad. Ha te el nem küldött nak nek üzenet az új funkcióval azonban akarat eltűnnek a címzett hírcsatornájából, amíg te csináld abban a 10 perces ablakban, közvetlenül a küldés után. Tanár

Hogyan törölhetem a képeket a Hangouts csevegésből?

Törölje a fényképeket
  1. Számítógépén nyissa meg a Google Album Archívumot a Hangouts-fiókjával.
  2. Kattintson a Fotók a Hangoutsból elemre.
  3. Válassza ki a törölni kívánt fényképeket tartalmazó albumot.
  4. Kattintson a törölni kívánt fotóra.
  5. Felül kattintson a Továbbiak Fotó törlése elemre.
  6. Az album törléséhez nyissa meg az albumot, és kattintson a Továbbiak gombra.
Támogató

Hogyan rejthetem el a Hangoutsot a Gmailben?

Kattintson a fogaskerék (Beállítások) ikonra a jobb felső sarokban bármelyik képernyőn Gmail . Kattintson a Csevegés ide melletti választógombra elrejt online állapotod és a csevegés elérhetősége. Kattintson a Módosítások mentése gombra. Gmail újratöltődik, és a csevegőablak már nem lesz látható. Támogató

Hol van a Hangouts a Gmailben?

Lépések
  1. Nyissa meg a Gmail oldalt. Nyissa meg a www.google.com/gmail oldalt a böngészőben, és jelentkezzen be fiókjával.
  2. Kattintson a 'Hangouts' ikonra. Az oldal bal oldalán látható a sötét ikon.
  3. Kattintson a + gombra a Hangouts szakaszban. Az Ön Hangouts neve közelében van.
  4. Keressen valakit, akivel beszélgethet.
  5. Kezdj csevegni.
Támogató

Mennyire biztonságos a Google Hangouts?

Kerülendő alkalmazás: Google Hangouts Bár titkosít lógni beszélgetések során nem használ végpontok közötti titkosítást - ehelyett az üzeneteket „szállítás közben” titkosítják. Ez azt jelenti, hogy csak a készülék és a készülék között vannak titkosítva Google szerverek. Az Oncethey szerveren van, Google teljes hozzáféréssel rendelkezik.