Mit jelent a DM bezárása ellentmondásokon?

Záró nak nek Discord DM csak eltávolítja a látható csevegéstörténetekből. A másik felhasználó továbbra is olvashatja a thechatokat. Továbbá, ha a másik felhasználó üzenetet küld neked utánad Bezárás a csevegés során az előzmények ismét láthatóvá válnak.

.

Továbbá, mit jelent a DM bezárása ellentmondásokon?

A jelenlegi állapotában, ha rajta van Viszály bármikor elkerülhetetlenül megy Bezárás nak nek DM . És annak köszönhetően, hogy az élet hogyan hat az emberekre, ez DM valakihez tartozhat, aki nem használja viszály és ha nincsenek a barátok listáján vagy egy szerveren veled, akkor nincs szerencséd.



Tudja azt is, hogy törölheti a diszkriminációról a DM-eket? Közvetlen üzenetek törlése ban ben Viszály Kattintson a jobb gombbal arra a felhasználóra, akivel kivel te 'megváltozott Közvetlen üzenet és válassza az Üzenet lehetőséget. A képernyő bal oldalán található DirectMessage panelen vigye az egérmutatót a beszélgetés fölé, és kattintson a megjelenő X-re.



Hasonlóképpen, az emberek azt kérdezik, mit jelent a DM viszályban?

(DÉLUTÁN/ DM ) D. A közvetlen üzenetek személyes beszélgetések a barátaival.



Hogyan nyithatom meg újra a zárt DM-et viszályon?

Kerüljön be a letiltott felhasználók listájába, kattintson rá, és ez megtörténik nyisd ki az dm van azzal a felhasználóval. Innen törölheti üzeneteit.

Kapcsolódó kérdésekre adott válaszok

Törli a DM törlését a másik személy számára?

te tud csak töröl Twitter DM-ek (DirectMessages) a saját postaládájából. A szöveg azt mondja: „Amikor te töröl közvetlen üzenet vagy beszélgetés (küldött vagy fogadott) törlésre kerül csak a fiókjából. Mások a beszélgetésben akarat továbbra is láthatja a közvetlen üzeneteit vagy beszélgetéseit törölve .

A diszkrimináció menti a csevegési naplókat?

Discord History A Tracker egy böngésző szkript, amely helyi szinten tárolja Önt csevegési előzmények mentése szerverein, csoportjaiban és privátban beszélgetések . Amikor a szkript aktív, akkor betöltődik történelem a kiválasztott szövegcsatornából az első üzenetig, és töltse le offline megtekintés céljából a böngészőben.

Hogyan lehet véglegesen törölni a diszkord üzeneteket?

2. módszer Üzenetek törlése egy csatornán
  1. Nyissa meg a Discordot. Ez a lila vagy kék ikon, fehér gamepadillustrációval.
  2. Koppintson a ☰ elemre. A képernyő bal felső sarkában található.
  3. Válasszon ki egy szervert.
  4. Válassza ki a csatornát.
  5. Koppintson a ?.
  6. Koppintson a Keresés elemre.
  7. Írja be saját felhasználónevét, és koppintson a nagyítóra.
  8. Koppintson a törölni kívánt üzenetre.
Magyarázó

Hogyan törölhetem mások üzenetét a viszályon?

Lépések
  1. Kattintson a barátok ikonra. Ez a képernyő bal felső sarkában található kék ikon három fehér emberi körvonallal.
  2. Válasszon ki egy beszélgetést. Most megnyílik a Discisc fő paneljén.
  3. Vigye az egérmutatót a törölni kívánt üzenet fölé.
  4. Kattintson?
  5. Kattintson a Törlés gombra.
  6. Kattintson a Törlés gombra a megerősítéshez.
Magyarázó

Mit nyitnak a DM-k?

DM-k a közvetlen üzenetek. A Twitteren van egy fül, amely lehetővé teszi, hogy privát üzenetet küldjön minden más felhasználónak, aki követi Önt (vagy azokat, akiket nem követ, akiknek vannak DM beállításai) nyisd ki mindenkinek). A legtöbb ember DMfor rövidnek nevezi. Magyarázó

Hogyan láthatom a régi üzeneteket a viszályon?

A képernyő bal alsó sarkában kattintson a fő ikonra a Beállítások eléréséhez. Kattintson a „Megjelenés” elemre, majd néz az „Advanced” szakaszhoz. Kapcsolja be a „Fejlesztői mód” melletti kapcsolót. megtalálja az üzenet jelenteni kívánt, kattintson a jobb gombbal a felhasználó nevére, és válassza a „Copy ID” lehetőséget. Tudós

Mi történik, ha törlöm a twitter DM-t?

Amikor törli nak nek Közvetlen üzenet vagy leavea beszélgetést (küldött vagy fogadott), csak a fiókjából törli. A beszélgetésben résztvevők mások továbbra is láthatják Közvetlen üzenet vagy beszélgetéseket, amelyeket Ön vezetett. Tudós

Hogyan küldhet privát üzenetet viszályon kívül?

[HowTo] Privát üzenet Valaki viszályon van
  1. Kattintson az illető felhasználónevére az oldalsávon. Egy nagyobb előugró ablaknak kell megjelennie a jobb oldali sáv mellett.
  2. A szerepük alatti kis sávban megadhat minden üzenetet, amelyet az adott tagnak küld. Most a bal oldali sávon érheti el a legutóbbi beszélgetéseket. További információk alább.
Tudós

Mit jelent a DM szexuálisan?

Az elmúlt években a DM A „slide” az akkori online társkereső üzenet lett. A „csúszás a DM-be” szlang, ha valakinek közvetlen üzenetet küldünk az Instagramon vagy a Twitteren, gyakran romantikus szándékokat szem előtt tartva. Egy nap elkényelmesedett üzenetet küldött nekem. Tudós

Mi az a PM?

DÉLUTÁN vagy délután (szintén írva DÉLUTÁN. vagy délután. ) a latin post meridiem rövidítése, jelentése „dél után” a 12 órás órában. Tudós

Mi a különbség a DM és a PM között?

DÉLUTÁN a privát üzenetet jelenti. Ahelyett, hogy mondaná DM Én is mondhatod DÉLUTÁN Nekem. Mindkettő megegyezik. DÉLUTÁN a Post Meridiem-et is jelenti, amelyet a visszaszámláláshoz szoktak használni. Tanár

Mit jelent a BM?

BélmozgásTámogató

Mi történik, ha törli a diszkord fiókot?

Letiltás fiókja eszközök tudsz a művelet végrehajtása után bármikor helyreállíthatja. Ha te változás a te ész, tudsz aktiválja újra fiókja ! Amikor te letiltani egy fiókot nem fog tovább kapni minden @ értesítést a következőtől: Viszály . Támogató

Mit csinál a mee6 bot?

A MEE6 az egy merész Discord bot új földet keres minden nap! Jobb funkciók, jobb teljesítmény és jobb ének ... fontos, oké? Zene, felvétel, szintek, moderálás, automatizálás és értesítések a kedvenc webhelyeiről. Támogató

Hogyan lehet törölni a csevegést a telefonon a viszályoktól?

Lépések
  1. Nyissa meg a Discordot. Az ikon úgy néz ki, mint egy fehér, mosolygós gamepad ablue háttérrel.
  2. Koppintson a ☰ elemre. A képernyő bal felső sarkában található.
  3. Koppintson a törölni kívánt kiszolgálóra. A szerverek a képernyő bal oldalán találhatók.
  4. Koppintson a ?.
  5. Koppintson a Kiszolgáló beállításai elemre.
  6. Koppintson az Áttekintés elemre.
  7. Koppintson a ?.
  8. Koppintson a Szerver törlése elemre.
Kezdő

Ha letiltasz valakit, akkor is láthatják az üzeneteidet?

Jól, amikor blokkol emberek a Messengeren, ők nem lesz képes lát dolog te elküldte őket.Azok szerint az Facebook Súgó, amikor valakit blokkolsz , ők Nem leszek képes kapcsolatba lépni te (pl .: küldés te üzeneteket , hívás te ) a Messengeren vagy az onFacebook chaten. Kezdő

Mi történik a DM-kkel, amikor letiltasz valakit?

Egy személy letiltása elrejti a személyes csevegőszálait egymás elől DM-k . Jelentése: a szál eltűnik, és te nem fogja tudni megtekinteni az üzeneteket (amíg te feloldja őket). Kezdő

Hogyan akadályozhat valakit diszkriminációban?

Lépések
  1. Nyissa meg a Discordot. Az alkalmazás kék és fehér ikonnal rendelkezik, amely úgy néz ki, mint mosolygós rák.
  2. Válasszon ki egy szervert. Ezt a lépést kihagyhatja, ha már csatlakozik a csatornát üzemeltető kiszolgálóhoz.
  3. Válasszon csevegési csatornát.
  4. Kattintson a letiltani kívánt személy nevére.
  5. Kattintson a Letiltás gombra.
  6. Kattintson a Blokk gombra a megerősítéshez.