Amikor feloldasz valakit a Facebookon, megkapod az üzeneteit?

Kapsz Nem fogadott üzenetek Utána Feloldás tovább Facebook Hírnök. Mivel egyik párt sem tud üzenetet küldeni egymást, amikor az egyik őket blokkolva volt, tehát van nincs esély a hiányzásra üzeneteket vagy visszakeresés őket miután feloldva .

.

Ilyen módon kapsz üzeneteket a Facebook feloldása után?

Nem, ha feloldod egy kapcsolattartó, te még mindig nem kap az üzenetek ő küldte te amikor blokkolták őket. Ezek üzenetek egyszerűen elvesznek és eldobják. Azonban egyszer feloldod őket, ha újat küldenek üzenet (post feloldása ), azt akarat fizetett te .



Mi történik akkor is, ha letiltasz valakit a Facebookon, majd feloldod?Tehát barátságtalan helyett csak Blokk A személy. Letiltás tovább Facebook azt jelenti, hogy egy személy bejegyzései nem írják be a hírcsatornát, a tartalmad nem jelenik meg őket , és ők nem fog tudni küldeni te üzenetek. És ha te valaha úgy dönt oldja fel őket , ők Automatikusan bekerül a Barátok listájába.



Továbbá kaphat üzeneteket, miután feloldott valakit?

Szöveg üzenetek (SMS, MMS, iMessage) blokkolt kapcsolattartóktól (számok vagy e-mail címek) csináld nem jelennek meg sehol a készüléken. Feloldás a kapcsolat csinál NEM showany üzenetek elküldve te amikor blokkolták. Az alábbi Thearticle segíthet te ezzel. Kattintson a linkre lát további részletek és képernyőképek.



Látja a régi üzeneteket valakitől, aki letiltotta Önt a Facebookon?

Ha te Blokk valaki tovább Facebook ormessenger, te mindkét akarat nem tudnak egymásnak tevékenykedni és küldeni sem üzenetek . Régi beszélgetés akarat még mindig a postaládában legyen, de ennek neve személy fog nem lehet kattintható. Lát a Súgó a blokkolás megértéséhez: Indítson beszélgetést a következőkkel: te .

befagyaszthatja a főzés nélküli öltözködést?
Kapcsolódó kérdésekre adott válaszok

Tudja valaki, hogy feloldom-e őket?

Tehát attól függően, hogy miért tiltja le a felhasználót, képesek lesznek rá elmondani hogy letiltottad őket elsősorban. Ha csak arra törekszel feloldása a használó tehát ők tud nézze meg a Történeteit, és küldje el ismét Snaps-eket, akkor nem kell újból hozzáadnia a felhasználót. Ebben az esetben nem fognak tudni hogy letiltottad őket .

Még mindig tud üzenetet küldeni valakinek, akit letiltott a Facebookon?

Letilthatok valakit tovább Facebook és Még mindig Küldd el nekik a Üzenet ? Mert a lényeg blokkolás az, hogy a felhasználókat láthatatlanná tegye egymás között ezen az oldalon, te nem cserélhet privátot üzenetek auserrel te tettek rá zárolt lista. te nem tud üzenetet küldök valakinek van blokkolva a Facebookon .

Láthatja a letiltott személy a beszélgetési előzményeket?

Üzenetek: üzenetelőzmények valakivel blokkolt akarat maradjon a postaládájában. Ha a blokkoló valaha is szerepel a beszélgetés egy baráti társasággal, akkor képes lehet rá lát témákat. Magyarázó

Hogyan tudom lekérni az üzeneteket a blokkolt névjegyekről a Facebookon?

Ha te zárolt valaki rajta Facebook , nem lehet üzenet maga az illető, és nem láthatja a korábbi beszélgetéseit a Messengeren. Ha azonban letölti a Facebook archívum, meglesz hozzáférés az összes korábbi üzenetküldő levelezésedre egy nagy fájlként. Facebook > Beállítások> Egy másolat letöltése Facebook Adat. Magyarázó

Valakinek a Messengeren történő letiltása törli az üzeneteket?

Ha te Blokkoljon valakit , Csinál Azt Eltávolítás az Beszélgetés Dehogy. Valaki letiltása nem töröl az beszélgetés szál bármely oldalról. Más szavakkal, a régebbi beszélgetések akarat maradjon Hírnök , és te akarat mindaddig elolvashatja őket, amíg manuálisan nem töröl a csevegőszál. Magyarázó

Hogyan lehet törölni a Messenger üzeneteket mindkét oldalon?

A Facebook-üzenetek törlése mindkét oldalon:
  1. Érintse meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt üzenetet.
  2. Kattintson az „Eltávolítás” gombra.
  3. Válassza az „Eltávolítás mindenkinek” lehetőséget.
  4. Erősítse meg az üzenet eltávolítását.
  5. Az üzenetszálban megjelenik egy sírkő, amelyen az „Eltávolított egy üzenetet” felirat olvasható.
Tudós

Mennyi ideig blokkolhatja valakinek a facebook-on a blokkolását?

Ha letiltasz valakit és akkor feloldja őket , te 48 órát kell várni addig tudsz barátom megint őket . Tudós

Miért nem válaszolhatok egy üzenetre a Facebookon?

Ha hibát lát üzenet mondván: „Te nem tud válaszolni ennek a beszélgetésnek ”, mert: Az a személy, akit megpróbálsz üzenet deaktiválva törölték számlájukat. Letiltotta azt a személyt, akit megpróbál üzenet , vagy letiltottak. Tudós

Látja, hogy egy letiltott szám megpróbált-e SMS-t küldeni Önnek?

Amikor egy blokkolt szám megpróbálja küldeni te nak nek szöveg üzenetet, nem megy át, és fognak valószínűleg soha lát a „kézbesített” jegyzet. Végére, te 'll lát semmi sem. Tudós

A blokkolt üzenetek kézbesítésre kerülnek?

Most azonban az Apple frissítette az iOS-t úgy, hogy (iOS 9-ben vagy később), ha megpróbál iMessage-t küldeni valakinek, zárolt te kék marad (ami azt jelenti, hogy továbbra is aniMessage). Azonban az a személy, aki voltál zárolt soha nem kapja meg üzenet . Ne feledje, hogy nem kap nak nek' Szállítva ' értesítés. Tudós

Hogyan tudom letölteni a letiltott üzeneteket?

Így kell eljárni:
  1. 1. lépés Ugrás a Beállítások elemre. Görgessen lefelé, és keresse meg a Telefon ikont.
  2. 2. lépés Válassza a Hívásblokkolás és azonosítás lehetőséget. Ezután megjelenik a letiltott partnerek listája.
  3. 3. lépés Érintse meg a Szerkesztés elemet, vagy csak csúsztassa balra, és oldja fel. Ezt követően ismét fogadhat üzeneteket erről a számról.
Tanár

Mi történik, ha valaki, akit letiltott, SMS-t küld Önnek?

Mikor blokkolod egy kapcsolattartó, az ő szövegeket gonowhere. Az a személy, akinek a száma te 'és zárolt nem kap semmilyen jelet, aminek az üzenetét küldik te volt zárolt ; azok szöveg egyszerűen ott fog ülni és nézi, bár elküldték és még nem adták át, de valójában az éterhez fog hatni. Támogató

Amikor letiltasz valakit a Facebookon, megtudja?

Sajnálatos módon, te amikor nem kap értesítést valaki blokkol tovább Facebook . Ugyanígy bárki letiltod az akaratot nem kap a értesítés . Blokkok teljesen titkosak, és ez az egyetlen út te tud ismer valakit letiltotta te amikor a profiljai hirtelen eltűnnek, vagy amikor te nem találja őt a kutatás során. Támogató

Hogyan lehet törölni egy ismerősét a Facebookon anélkül, hogy tudnák?

Nak nek töröljön egy barátot kérés: Menj ide Facebook .com / find- barátok . Kattintson a gombra Töröl Kérés.

Nem barátkozni valakivel:
  1. Lépjen az adott személy profiljához úgy, hogy beírja a nevét a felső keresősávba.
  2. Mutasson az ismerősökre a profiljuk tetején.
  3. Válassza az Unfriend lehetőséget.
Kezdő

Tudja valaki, hogy feloldom-e őket?

Ha te feloldhat valakit , nem fog megjelenni a hírcsatornájában. Azonban, ha hozzáteszed őket mint barát, ez akarat megjelennek a hírcsatornádon és az idővonalon. Bármilyen módon valaki hogy lássam azt feloldhatatlan valaki más? Kezdő

Mi történik az üzeneteivel, amikor letiltasz valakit a Facebookon?

Letiltás . Mikor letiltasz valakit , ők Nem leszek képes kapcsolatba lépni te (pl .: küldés te üzeneteket , hívás te ) a Messengeren vagy a továbbiakban Facebook csevegés. te figyelmen kívül hagyhatja a beszélgetést, kikapcsolhatja a beszélgetés értesítéseit vagy törölheti a beszélgetést. Kezdő

Átmenetileg letilthat valakit a Facebookon?

Kattintson a jobb felső sarokban Facebook és válassza a Beállítások lehetőséget. Menj a bal oldalra Facebook és kattintson a Blokkolás gombra. Kattintson a Blokkolás elemre a bal oldali menüben. Írja be a személy nevét te akarni Blokk és kattintson Blokk . Kezdő

Hogyan lehet törölni a Facebookon küldött üzenetet, mielőtt valaki elolvassa?

Nem lehet törölve elküldve vagy megkapta üzenetek egy barátjának postaládájából. Van azonban némi megoldás a üzenet spamként vagy visszaélésként (inActions) töröl azt a te üzenetek , és tiltsa le / deaktiválja fiókját (és néhány óra múlva aktiválja újra), így mindkét ember nem fogja látni.